Over Terschelling TV

Bekijk hier alle informatie Terschelling TV is een YouTube kanaal speciaal voor eilanders, badgasten, en iedereen die van Terschelling houdt.

Terschelling TV heeft als doel informatievoorziening ter bevordering van de eilandpromotie, educatie en leefbaarheid op Terschelling. Het overkoepelend belang ‘Terschelling’ wordt door Terschelling TV op vernieuwende wijze op de kaart gezet.

In maart 2018 is de Stichting Terschelling TV opgericht. Stichting Terschelling TV is een professionele vrijwilligersorganisatie en werkt zonder winstoogmerk. Stichting Terschelling TV streeft naar een intensieve samenwerking met andere partijen die zich actief bezighouden met de promotie van Terschelling waaronder het Ondernemersfonds, het VVV, eilander partners en de gemeente Terschelling.

Terschelling TV laat de plaatselijke jeugd kennismaken met nieuwe media. Ze leren hierbij o.a. de techniek van camera, geluid en interview, het gebruik van sociale media en de impact hiervan. Hiermee wil Terschelling TV de wereld oriëntatie van de eilander jeugd bevorderen en de interesse in hun directe en indirecte omgeving stimuleren.

Ons team

Bestuur

Medewerkers


 1. Lennard Jan Geerts

  Afwezig tot 1 augustus

  lennard@terschelling.tv

  • Eindredacteur nieuws
  • Eindverantwoordelijk:
  • Journaal

 2. Gerrit-Jan Moes

  gerritjan@terschelling.tv

  • Projecten
  • Eindverantwoordelijk:
  • Projecten

 3. Pieter Bierman

  pieter@terschelling.tv


 4. Maaike Buurman

  maaike@terschelling.tv


 5. Miranda Boekeloo

  miranda@terschelling.tv


 6. Jetze de Beer


 7. Bram van der Heide


 8. Iris Wulp


 9. Ivo Wiersma


 10. Bente Sijperda


 11. Mees Kooijman


 12. Anna Bierman


 13. Meike Bierman


 14. Marieke Roelink

  administratie@terschelling.tv


 15. Judith Voigt

  judith@terschelling.tv


 16. Wiep-Fenna de Jong

  wiep@terschelling.tv

 17. Geen persoonlijk e-mailadres? Mail dan naar info@terschelling.tv
   

  CONTACT

  Meedoen met Terschelling TV

  Terschelling TV is een vrijwilligersorganisatie en werkt zonder winstoogmerk. Wil jij betrokken zijn en op de hoogte blijven over alles op Terschelling? Doe dan mee met Terschelling TV! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die wij bieden om betrokken te zijn bij Terschelling TV. Verder bieden wij voor (Terschellinger) bedrijven en ondernemers de kans om een unieke doelgroep te bereiken met advertenties op onze website en mediakanalen.

  Adverteren op Terschelling TV

  Onze website wordt elke maand door veel bezoekers aangedaan. Daarnaast hebben wij een trouwe aanhang kijkers. Voor bedrijven en ondernemers zijn er daarom interessante mogelijkheden om te adverteren op onze platformen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een advertentiebanier te plaatsen op onze website. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

  MAIL ONS

  Partner worden

  Als partner van Terschelling TV heb je interessante mogelijkheden om je merk op doorlopende basis onder de aandacht te brengen. Terschelling TV is een vrijwilligersorganisatie en werkt zonder winstoogmerk. Daarom zijn vaste inkomsten voor ons van groot belang. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

  MAIL ONS

  Abonnee worden

  Abonnementen zijn de ruggengraat van YouTube. Als je Terschelling TV leuk vindt, kan je je abonneren. Je ontvangt dan automatisch een melding wanneer er nieuwe video’s verschijnen. Zo blijf je altijd op de hoogte! Hoe meer abonnees voor Terschellling TV hoe meer tools Terschelling TV krijgt om nog leukere programma’s te maken. Dus doen!

  Druk op onderstaande knop en volg de instructies.

  Vrijwilliger worden

  Wij zoeken altijd mensen die nieuws willen maken of op een andere manier betrokken willen zijn bij Terschelling TV. Bijvoorbeeld camera, geluid, redactie, productie, interviewen of het journaal presenteren. Kortom, via nieuwe media bezig zijn met alles op Terschelling. Leeftijd en beroep zijn onbelangrijk, het gaat om plezier maken met elkaar. Samen zetten we ons mooie eiland nog beter op de kaart.

  MAIL ONS


  PARTNERS VAN TERSCHELLING TV