oeverloos eiland – Henjo Hekman

8 september 2019

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek: Terschellinger Boeken Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat is geschreven over Terschelling. Deze week wordt het verhalenboekje “oeverloos eiland” door Henjo Hekman en Louis Hagen

1 september 2019placeholder
Lutine – Martin Hendriksma

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek: Terschellinger Boeken.Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat is geschreven over Terschelling. Deze week wordt het verhalenboekje “Lutine” door Martin Hendriksma besproken.

25 augustus 2019placeholder
Over ’t wad – Henk Tameling

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat is geschreven over Terschelling. Deze week wordt het verhalenboekje “Over ’t wad” door Henk Tameling besproken.

18 augustus 2019placeholder
Koken op Terschelling

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat is geschreven over Terschelling. Deze week wordt het kookboek “Koken op Terschelling” besproken.

4 augustus 2019placeholder
De zwaard schede – Henk Tameling

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat is geschreven over Terschelling. Deze week wordt De zwaard schede van Henk Tameling besproken.

28 juli 2019placeholder
Donker Wolken boven Terschelling – Irma Kurpershoek

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat zich afspeelt op Terschelling. Deze week Donkere wolken boven Terschelling van Irma Kurpershoek.

21 juli 2019placeholder
Liefde op Terschelling – Irma Kurpershoek

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat zich afspeelt op Terschelling. Deze week Liefde op Terschelling van Irma Kurpershoek

14 juli 2019placeholder
Schreeuwend onrecht – S. Antonides Sr.

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat zich afspeelt op Terschelling. Deze week wordt schreeuwend onrecht op Terschelling van S. Antonides Sr. besproken.

7 juli 2019placeholder
De Kabouterman – Jaap Kooistra

Wiep-Fenna de Jong is terug met haar wekelijkse boekenrubriek! Iedere zondag bespreekt zij voor Terschelling TV een boek dat zich afspeeld op Terschelling. Deze week wordt de Kabouterman van Jaap Kooistra besproken.

28 januari 2018placeholder
“Vlucht naar Terschelling” van Baukje Lam

Wiep-Fenna de Jong bespreekt de roman Vlucht naar Terschelling van Baukje Lam, in de 3e aflevering Terschellinger Boeken.

21 januari 2018placeholder
“Weekend Terschelling” van Els Kerkhoven

Speciaal voor Terschelling TV: Wiep-Fenna de Jong bespreekt romans die zich op Terschelling afspelen. Vandaag: Weekend Terschelling van Els Kerkhoven.

14 januari 2018placeholder
“Nathalie” van Aukje Schol

Wiep Fenna de Jong bespreekt Terschellinger boeken. In deze aflevering bespreekt ze de roman “Nathalie”van de Terschellingse Aukje Schol.


Kijk terug

februari 2024
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829