DE ONTKNOPING: Bemboom quarantaine challenge 2! – “de Bunker”

28 mei 2020

De ontknoping van de tweede Bemboom quarantaine challenge!

Hoeveel mensen hebben de bunker gevonden? En wie zijn de gelukkige met een bon van de Wigwam?

25 mei 2020placeholder
UPDATE: Bemboom quarantaine challenge 2! – “de Bunker”

Korte update van de tweede Bemboom quarantaine challenge. Weet jij de TsTv bunker te vinden? Voor iedereen die momenteel op Terschelling is en wel toe is aan een uitdaging in de weide natuur hebben Bernard Bemboom en Lennard Jan Geerts de oplossing! De quarantaine challenge! Doe nu mee! Deel jouw foto op sociale media via […]

22 mei 2020placeholder
Bemboom quarantaine challenge 2! – “de Bunker”

EEN TWEEDE BEMBOOM QUARANTAINE CHALLENGE! NIEUWE RONDE, NIEUWE KANSEN! Weet jij de TsTv bunker te vinden? Voor iedereen die momenteel op Terschelling is en wel toe is aan een uitdaging in de weide natuur hebben Bernard Bemboom en Lennard Jan Geerts de oplossing! De quarantaine challenge! Doe nu mee! Deel jouw foto op sociale media […]

15 mei 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 9

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering stellen 20 eilanders algemene vragen! Doen jullie thuis mee?

14 mei 2020placeholder
DE ONTKNOPING: Bemboom quarantaine challenge! – “het fort”

De ontknoping van de Bemboom quarantaine challenge! Hoeveel mensen hebben het fort gevonden? En wie zijn de gelukkige met een bon van de Heksenketel? Heb jij tips voor een eventuele volgende Bemboom cquarantaine challenge? Mail dan naar Lennard@terschelling.tv

11 mei 2020placeholder
UPDATE: Bemboom quarantaine challenge! – “het fort”

Even een korte update van de Bemboom quarantaine challenge over “het fort”! We zijn inmiddels de 100 gasten gepasseerd! Weet jij “het fort” te vinden? Voor iedereen die momenteel op Terschelling is en wel toe is aan een uitdaging in de weide natuur hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV de oplossing! De quarantaine challenge! Doe […]

8 mei 2020placeholder
Bemboom quarantaine challenge! – “het fort”

Weet jij “het fort” te vinden? Voor iedereen die momenteel op Terschelling is en wel toe is aan een uitdaging in de wijde natuur hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV de oplossing! De quarantaine challenge! Doe nu mee! Deel jouw foto op sociale media via #hetfortterschelling of stuur ‘m in naar info@terschelling.tv / 06 – […]

8 mei 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 8

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering: Terschellinger paardensprongen! Doen jullie thuis mee?

1 mei 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 7

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering: de artiestennamen quiz! Doen jullie thuis mee?

25 april 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 6

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering: Met Logo kun je alles maken! Doen jullie thuis mee?

17 april 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 5

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering: Herrie in de Havenstraat! Doen jullie thuis mee?

10 april 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 4

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering zoeken we het juiste (eilander) gebouw achter de Piet Sytema schilderijen! Doen jullie […]

3 april 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – aflevering 3

Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering doen we candlelight gedichten!. Doen jullie thuis mee?

22 maart 2020placeholder
Bem🌳 quarantaine quiz – ANTWOORDEN aflevering 1

De antwoorden van Aflevering 1! Aflevering 1 gemist? kijk die dan eerst hier. Speciaal voor alle Terschelling Fans die niet naar Terschelling kunnen komen en alle eilanders die niet meer naar de Pubquiz in het Swaantje mogen komen hebben Bernard Bemboom en Terschelling TV DE oplossing! De enige echte Bem🌳 quarantaine quiz! In deze aflevering […]

12 maart 2019placeholder
#7 | Waar komt Rock&Roll muziek vandaan?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. Tijdens deze aflevering is Lennard op het Rock&Roll festival in Midsland, en stelt hij, zelf de vraag!

4 juli 2018placeholder
#6 | Hoeveel mensen kunnen er vast wonen in de Jonge Jan?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. In deze aflevering onderzoekt Lennard hoeveel mensen er vast kunnen wonen in de Jonge Jan.

13 juni 2018placeholder
#5 | Wat zat er eerst in het pand van Robbie’s?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. Tijdens deze 3e aflevering is Lennard te gast bij Pieter Bierman in Robbie’s.

6 juni 2018placeholder
#4 | Wat betekent de naam Braskoer?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. In deze aflevering is Lennard te gast bij Natasja Huising.

30 mei 2018placeholder
#3 | Welk Terschellinger dorp heeft de minste inwoners?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. Tijdens deze 3e aflevering is Lennard te gast bij Christa Oosterbaan.

22 mei 2018placeholder
#2 | Hoe heet de boodschappen boot van Griend?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. Deze week is Lennard te gast bij Albert Wester die onderweg is naar griend.

15 mei 2018placeholder
#1 | Wat betekent de naam Terschelling?

Iedere week gaat Lennard Jan Geerts in zijn quiz opzoek naar antwoorden op bijzondere vragen over Terschelling 🇲🇺, haar inwoners en eilandergebruiken. Voor deze eerste aflevering is Lennard te gast bij Aukje Schol, de boekenboerin.


Kijk terug

mei 2021
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31