Doe mee met Terschelling TV

Terschelling TV is een vrijwilligersorganisatie en werkt zonder winstoogmerk. Wil jij betrokken zijn en op de hoogte blijven over alles op Terschelling? Doe dan mee met Terschelling TV! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die wij bieden om betrokken te zijn bij Terschelling TV. Verder bieden wij voor (Terschellinger) bedrijven en ondernemers de kans om een unieke doelgroep te bereiken met advertenties op onze website en mediakanalen.

 

 

Adverteren op Terschelling TV

Onze website wordt elke maand door veel bezoekers aangedaan. Daarnaast hebben wij een trouwe aanhang kijkers. Voor bedrijven en ondernemers zijn er daarom interessante mogelijkheden om te adverteren op onze platformen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een advertentiebanier te plaatsen op onze website. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

MAIL ONS

 


 

Partner worden

Als partner van Terschelling TV heb je interessante mogelijkheden om je merk op doorlopende basis onder de aandacht te brengen. Terschelling TV is een vrijwilligersorganisatie en werkt zonder winstoogmerk. Daarom zijn vaste inkomsten voor ons van groot belang. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

MAIL ONS

 


 

Abonnee worden

Abonnementen zijn de ruggengraat van YouTube. Als je Terschelling TV leuk vindt, kan je je abonneren. Je ontvangt dan automatisch een melding wanneer er nieuwe video’s verschijnen. Zo blijf je altijd op de hoogte! Hoe meer abonnees voor Terschellling TV hoe meer tools Terschelling TV krijgt om nog leukere programma’s te maken. Dus doen!

Druk op onderstaande knop en volg de instructies.

 


 

Vrijwilliger worden

Wij zoeken altijd mensen die nieuws willen maken of op een andere manier betrokken willen zijn bij Terschelling TV. Bijvoorbeeld camera, geluid, redactie, productie, interviewen of het journaal presenteren. Kortom, via nieuwe media bezig zijn met alles op Terschelling. Leeftijd en beroep zijn onbelangrijk, het gaat om plezier maken met elkaar. Samen zetten we ons mooie eiland nog beter op de kaart.

MAIL ONS

 


PARTNERS VAN TERSCHELLING TV